Photos de Roumanie | Photos de France | Photos d’autres pays francophones

 

 
Home Page Liga noastră Reglementări utile Acordul privind schimbul de forţă de munca cu Franţa
 

Acordul privind schimbul de forta de munca cu Franta
a fost semnat de catre reprezentantii celor doua Guverne, dar inca nu este in vigoare, acesta urmand a fi ratificat de organismele competente din fiecare tara.


Dupa semnarea Acordului privind schimbul de forta de munca de catre reprezentantii autorizati ai celor doua Guverne, urmatorul pas il reprezinta ratificarea Acordului privind schimbul de forta de munca de catre autoritatile competente din fiecare tara, in cazul Romaniei de catre Parlament.
Ulterior, fiecare parte notifica celeilalte realizarea ratificarii; data ultimei notificari este data intrarii in vigoare a Acordului.

Al doilea pas il va reprezenta stabilirea procedurilor administrative in baza carora Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca din Romania cu Oficiul pentru Migratii Internationale din Franta vor pune in executare Acordul privind schimbul de forta de munca, procedura care va avea in vedere formulare, cereri tip, stabilirea dovezilor necesare pentru verificarea conditiilor impuse in Acord in concordanta si cu prevederile legislatiei in domeniu in vigoare in fiecare tara in care interfereaza, a modalitatilor concrete de gasire de oferte de munca, a circuitului documentelor, eventual cu termene , al organizarii preselectiilor si selectiilor, etc.

Un alt pas important il reprezinta documentarea OMFM dar si a omologului OMI cu date privind reglementari in domeniu privind regimul strainilor, al legislatiei muncii, al celei fiscale, al modalitatii de echivalare si recunoastere al diplomelor de calificare si studiu, dar si privind conditiile de viata si de munca din fiecare din cele doua state pentru a le putea pune la dispozitia persoanelor interesate.

 


PUBLICITATE/ PUBLICITE

Plasând ÎN ACEST LOC publicitatea dvs. puteti sa sustineti financiar Liga de cooperare cultural-stiintifica România - Franta.

C'est en placant ICI votre message publicitaire que vous pouvez soutenir financierement la Ligue de cooperation culturelle et scientifique Roumanie - France.

C.E.C.C.A.R.F
12, Rue Frezorilor, sector 1, Bucarest, ROUMANIE
Tel./Fax : 004021-232.93.90
e-mail :
ceccarf@b.astral.ro

Nous offrons à nos clients les services suivants :
-conseils juridiques et économiques permanents,
-création et enregistrement d`une structure roumaine,
-audits en conformité avec les standards internationaux de comptabilité,
-expertises comptables,
-fusions,
-liquidations,
-comptabilité de société, etc.

La plupart de nos clients sont des sociétés françaises implantées en Roumanie.


Le site Emplois Roumanie est dédié aux entreprises offrant des emplois et aux candidats en recherche d`emploi dans l`Espace Francophone. Inscrivez vous dès maintenant sur
www.emplois-roumanie.com


 
© Liga de Cooperare Cultural - Ştiinţifică România - Franţa
© Ligue de Coopération Culturelle et Scientifique Roumanie - France
hosting by ATECK.ro