O MARSAVIE OFICIALA

O MARSAVIE OFICIALA

Messagepar nicudrag » Sam Août 20, 2005 7:02 am

O marsavie oficiala

Privita dintr-un punct extraterestru Europa ca existenta sociala este frumoasa. Are state dezvoltate care le antreneaza si pe celelalte in progres. Exista legi europene si legi nationale subordonate. Unele tari au fost integrate in Uniune altele se vor integra dupa ce se vor ridica la anumiti parametri ceruti de nivelul celor mai avansate. Romania are capitalism si democratie aferenta, dictatorii au cazut, dictatura a cazut, libertate s-a facut, multe partide are, economia este de piata (nu de paiata). Popoarele sunt multumite, toata lumea invata si munceste comunica prin telefonie fara fir, televiziune, mijloace informatice, se canta se danseaza.

Acum eu recalcitrantul vin sa stric bunastarea generala cu niste informatii indezirabile cu ganduri ascunse, subversive,reactionare chiar.Eu sunt unul din cei care neavand de lucru imi dau foc la pravalie.Ei, ce sa-i faci asa este istoria; totdeauna se gaseste cate un cartitor care vrea sa fie bagat in seama, sa fie cineva.

Aha. V-am inteles fara sa ma intelegeti. V-am vazut fara sa ma vedeti. V-am auzit fara sa ma auziti. Va stiu fara sa ma stiti pentru ca eu umblu in planurile imperceptibile ale existentei si de aceea ajung la voi fara sa ajungeti la mine.

Exista mai multe cauze din care Europa este compromisa. Una din ele este neseriozitatea guvernarii atat europene cat si nationale. Guvernantii se joaca de-a democratia si exista pericolul ca demosul sa ia in serios formula. Acesti guvernanti ma enerveaza dar ma fac si sa rad pentru ca s-ar putea sa nu stie ce fac in fapt si atunci ma apuca si mila de ei.

Una din defectiunile sistemului este ca nu stie ce sa se faca cu oamenii. Daca ajungi sa porti pe drumuri doua decenii popoare intregi, atunci aceea nu mai este revolutie ci este curata reactiune. In Romania s-a slobozit lumea peste hotare invadand diferite zone ale Europei. Au primit dreptul de a munci? Nu! Au primit dreptul la protectie sociala? Nu! Au primit dreptul la asigurare medicala? Nu! Au primit dreptul la invatamant in Europa? Nu! Luati-o dumneavoastra sistematic si comparati drepturile necesare si realizabile din socialism si comparati-le cu cele ale romanilor de acum.

Libertatea de a muri degeaba. Libertatea de a vorbi de unul singur. Libertatea de a perverti sexul. Libertatea de a corupe. Libertatea de a urla la stele. Da, intr-adevar exista liberalismul care este intradevar democratic pentru ca dispune de ea saracul om neinstruit, needucat, dandu-si drumul la tendintele animalice si celor inoculate de propaganda nimicitoare a ideologilor capitalisti.

Ne coboram asupra unei reguli instituite recent de autoritatea romana: suspendarea dreptului de a folosi pasaportul (deci de a calatori in strainatate pentru cei care au depasit termenul de trei luni de sedere in strainatate).

Aici trebuia de mult sa se asigure cadrul de munca si viata in Romania pentru a nu mai pleca romanul din tara. Trebuie sa stie si guvernantul ca nu este usor, placut si onorabil sa mergi in tara straina, sa nu ai drepturi, sa nu fii ajutat de nimeni, sa nu fii inteles de nimeni, sa fii haituit si de talhari si de politie in egala masura, de unii pentru ca li se pare ca ai din ce sa traiesti de ceilalti pentru ca li se pare ca nu ai din ce sa traiesti. Cand scriu aceste propozitii ma refer la romanii cinstiti si disperati care au fugit din tara lor pentru ca nu le-a mai ramas decat lupta sau sinuciderea, fiind cu totii victime ale exploatarii capitaliste. Astazi noi putem sa tragem concluzii caci [b]ne-ati mancat 15 ani din viata si va trebui sa platiti si ma tem ca nu veti avea cu ce, pentru ca nu sta in puterea voastra sa dati ce ati luat! [/b]

Intr-adevar locul romanilor este in Romania. Va intreb insa de ce nu faceti deosebirea intre muncitorii cinstiti si economi si cersetori, prostituate si hoti. Se pare ca viata nu mai are rabdare si trebuie sa va amintim inca o data ca datoria justitiei este sa-i prinda pe raufacatori si sa-i pedepseasca si nu sa-i fugareasca pe oamenii cinstiti in strainatate si din strainatate in tara de origine. Nu-mi veti raspunde pentru ca nu suportati democratia, ci numai excrocheria. Nu-i prinde politia pe hoti si nu-i pedepseste pentru ca actul justitiei are o logica ce duce la varfuri, adica la voi, si asta in ochii vostri nu trebuie sa existe caci este periclitata insasi ratiunea de a fi a capitalismului, conditia fara de care nu se poate trai pe spinarea altora.

Istoria este complexa si va inteleg ca trebuie sa traiti si voi dar nu ca trebuie sa traiti pe moartea noastra caci atunci inseamna ca trebuie ca noi sa existam pe baza mortii voastre. Iata tragedia. O puteti contempla in toata istoria omenirii ca nu comunistii au inventat lupta de clasa ci ea i-a inventat pe ei.

Era normal (sa ne intelegem) ca Uniunea Europeana sa faca o Europa a natiunilor europene si nu o uniune a pradatorilor continentului nostru. In cadrul unei Europe legitime se putea face egalitate in drepturi si egalizare de conditii da munca si viata in sus cu efort onorabil al fiecarui popor. Noi credem in munca si creatie si istoria a dovedit in practica, renasterea din cenusa dusmanoasa, a popoarelor demne. Asta vrem si nu curvie, cersetorie si hotie.

Eu sper ca in Romania exista patrioti, nationalisti cu deschidere actuala ,oameni de buna credinta care sa uite de ei si sa traiasca pentru renasterea noastra in timpurile de acum.

ZOB Gheorghe (zobgheorghe@hotmail.fr)
http://www.romanialibera.com/forum.php? ... 005&luna=8
nicudrag
 
Messages: 108
Inscrit le: Ven Jan 28, 2005 6:41 am
Localisation: Bucuresti, Romania

Retour vers Discutii

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité

cron