Asociatia studentilor si doctoranzilor romani din Franta

Asociatia studentilor si doctoranzilor romani din Franta

Messagepar christine » Dim Oct 01, 2006 10:17 pm

Asociaţia studenţilor şi doctoranzilor români din Franţa (ADERF)
www.aderf.net


- A fost infiintata in anul 1997 ca urmare a dorintei studentilor romani din Franta de a crea un cadru care sa faciliteze comunicarea in interiorul comunitatii studentesti romane de aici.
- Este constituita in baza legii 1901, care reglementeaza functionarea asociatiilor in Franta.
- Actuala ei structura este rezultatul Adunarii Generale din 27 iunie 2006.

La adresa www.aderf.net veti gasi mai multe informatii privitoare la statutul, organizarea, luarile de pozitie oficiale, organismele partenere si inscrierea in ADERF in rubrica Asociatia.

In sectiunea Activitati sunt definite principalele directii de actiune ADERF: facilitarea integrarii studentilor romani in Franta, organizarea de evenimente culturale si constituirea unui forum de discutie relativ la mediul socio-profesional francez si la cel romanesc.

In rubrica Evenimente veti gasi informatii despre actiunile trecute si despre proiectele de perspectiva ale ADERF. Prezentam de asemenea alte evenimente in organizarea carora asociatia noastra nu este implicata, insa care ni se par interesante.

Sectiunea Adrese utile include informatii despre: reprezentantele administrative ale Frantei in Romania si ale Romaniei in Franta, posibilitati de transport, legaturi catre alte asociatii ale romanilor din diaspora si legaturi catre site-uri care (nu) ne plac.
christine
Site Admin
 
Messages: 276
Inscrit le: Mar Jan 25, 2005 6:29 pm

Retour vers Discutii

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité

cron